Tietoa meistä

Emmi on intohimoinen hevosihminen, jolla on laaja kokemus ratsuhevosten ja ratsastuksenopettamisen parissa.

 

Ratsastuksenopettajaksi kouluttautunut Emmi on työskennellyt sekä ammattiratsastajana että opettanut monipuolisesti niin ratsastuskouluissa kuin tulevia hevosalan ammattilaisiakin ja valmentanut ratsukoita koulu- ja esteratsastuksessa.

 

Emmin opetuksen keskeisinä asioina ovat tunne ja hevoslähtöisyys. Positiivinen ja tehokas oppimisilmapiiri kannustaa kaiken tasoisia ratsastajia kehittymään ja harrastamaan laadukkaasti!

Emmi Kivelä

Tiimimme & esittelyt

Hevosten ja ratsastuksen parissa 20 vuotta ollut Saija on hevostenhoitaja, SRL:n hyväksymä harrasteohjaaja - sekä 6 lapsen äiti!

 

”Saija on ohjaajana hyväntuulinen, kärsivällinen ja ratsukon kokonaisvaltaisesti huomioonottava. Saija on positiivisella tavalla kokoajan äänessä: palaute tulee heti tilanteessa, myös se mitä teet oikein."

 

Saijan tunneilla pääset kokemaan Ahaa-elämyksiä! Saija kertoo asiat hevosen näkökulmasta, näin kehittyy tietoisuus mitä oikeaoppisella ratsastuksella haetaan ja miksi. Lisäksi Saijalla on silmää havaita missä vaiheessa on sopivaa lisätä vaatimustasoa. Saijan opetuksessa välittyy luottamuksellinen, kannustava ilmapiiri!

Saija Ilvonsalo

Helmi Honkanen

Tallimestari

Verneri Sarnikari

Harrasteohjaaja

Ratsutuspalvelut

Takkulan toiminnassa aktiivisesti mukana oleva Verneri on 22-vuotias esteratsastaja Lahdesta.

 

Verneri pitää ratsastustunteja ja valmennuksia Takkulassa keskittyen hyvään perusratsastukseen ja hyppäämiseen.

 

Kilpailutan nuorempia ja vanhempia mm. myyntihevosia. Olen kilpaillut 130cm tasolle saakka Suomessa ja Saksassa. Valmentaudun ja kouluttaudun aktiivisesti. Viimeisimpänä mielenkiinnon kohteena kotimainen hevoskasvatus.

 

Vernerin palveluihin kuuluu lisäksi mm. nuorten hevosten satulaanlaitto, läpiratsastus, kilpailutus, valmennus ja myynti. Vernerin ratsutuspaikoista Takkulassa ole yhteydessä Neeaan.

Verneri Sarnikari

Neea Kettunen

Toimitusjohtaja

Emmi Kivelä

Ratsastuksenopettaja

Saija Ilvonsalo

Ratsastuksenohjaaja

I-tason valmentaja

I-tason valmentaja

I-tason valmentaja

Harrasteohjaaja