Tietoa meistä

Emmi on intohimoinen hevosihminen, jolla on laaja kokemus ratsuhevosten ja ratsastuksenopettamisen parissa.

 

Ratsastuksenopettajaksi kouluttautunut Emmi on työskennellyt sekä ammattiratsastajana että opettanut monipuolisesti niin ratsastuskouluissa kuin tulevia hevosalan ammattilaisiakin ja valmentanut ratsukoita koulu- ja esteratsastuksessa.

 

Emmin opetuksen keskeisinä asioina ovat tunne ja hevoslähtöisyys. Positiivinen ja tehokas oppimisilmapiiri kannustaa kaiken tasoisia ratsastajia kehittymään ja harrastamaan laadukkaasti!

Emmi Kivelä

Tiimimme & esittelyt

Hevosten ja ratsastuksen parissa yli 20 vuotta ollut Saija on hevostenhoitaja, SRL:n hyväksymä harrasteohjaaja, Ratsastuksenohjaaja-opiskelija, MindRiders-Coach - sekä 6 lapsen äiti!

 

Saijan tunneilla mennään hyvä perusistunta ja apujen oikeanlainen käyttäminen sekä hevosen näkökulma edellä. Opetuksessa Saija pyrkii vastaamaan kysymykseen "Miksi ja miten tehdään kyseisiä harjoituksia?". Hyvän perusratsastuksen päälle on hyvä opetella lisää taitoja.

 

MindRiders-Coach koulutus on antanut työkaluja auttamaan erilaisia ratsastajia tunteiden ja mielen hallinnassa sekä pitää yllä luottamuksellinen, kannustava ilmapiiri, joka edistää uuden oppimista!

Saija Ilvonsalo

Emmi Kivelä

Toimitusjohtaja

Ratsastuksenopettaja

Ratsuttaja

 

 

Saija Ilvonsalo,

SRL Harrasteohjaaja

Ratsastuksenohjaajaopiskelija,

MindRiders-Coach

Helena Rosti-Salo

Ratsastuksenohjaaja

1-tason valmentaja

Annamari Kaukinen

Ratsastuksenohjaaja

Annamari Kaukinen "Ansku"

 

Annamari, tutummin Ansku, on 22-vuotias ratsastuksenohjaaja.

 

Ansku on ollut hevosten kanssa tekemisissä jo pienestä pitäen ja kokee suurta intohimoa niitä kohtaan. Ennen hevosalan opiskeluja hän on ratsastanut koko ikänsä ratsastuskouluissa, joten hyvän opettajan ja toimivan ratsastustunnin merkitys on Anskulle hyvinkin tuttua. Ansku päätti tehdä harrastuksesta ammatin ja valmistui Ratsastuksenohjaajaksi Harjun Oppimiskeskuksesta 2023.

 

Tunneilla Ansku keskittyy positiivisen ilmapiirin kautta kehittämään sekä ratsastajia yksilöllisesti että ratsastajaa ja hevosta yhdessä ratsukkona. Hän pitää kommunikaatiota opettajan ja ratsastajan välillä tärkeänä. Tavoitteena on, että ratsastajalle jäisi tunnin jälkeen käteen jotakin uutta opittavaa ja kehitettävää, sekä tunne onnistumisesta ja uuden oivaltamisesta."

Helena Rosti-Salo "Heku"

 

Rakkaus hevosiin ja ratsastukseen on kestänyt yli kolmekymmentä vuotta. Niistä 20

vuoden ajan Heku on  opettanut ratsastusta.

 

Samalla Heku on kouluttanut, kasvattanut, ratsuttanut ja kilpaillut useita erilaisia hevosia. Koulutukseltaan hän on ratsastuksenohjaaja ja I-tason valmentaja.

 

Omaa osaamistaan hän päivittää jatkuvasti erilaisilla kursseilla, valmennuksilla ja koulutuksilla. Seuraavana tavoitteena on kouluratsastuksen lajivalmentajan ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutus.

 

Opettajana Heku on tarkka ja vaativa, ollen samalla kannustava ja positiivinen. Hän pitää tärkeänä hyvien perus-ja hevosmiestaitojen opettelua. Opetuksessa hän  keskittyy erityisesti apujen käyttöön, istuntaan, ratsukon yhteistyöhön ja monipuolisten tehtävien kautta oppimisen ja oivaltamisen iloon.