Tietoa meistä

Emmi on intohimoinen hevosihminen, jolla on laaja kokemus ratsuhevosten ja ratsastuksenopettamisen parissa.

 

Ratsastuksenopettajaksi kouluttautunut Emmi on työskennellyt sekä ammattiratsastajana että opettanut monipuolisesti niin ratsastuskouluissa kuin tulevia hevosalan ammattilaisiakin ja valmentanut ratsukoita koulu- ja esteratsastuksessa.

 

Emmin opetuksen keskeisinä asioina ovat tunne ja hevoslähtöisyys. Positiivinen ja tehokas oppimisilmapiiri kannustaa kaiken tasoisia ratsastajia kehittymään ja harrastamaan laadukkaasti!

Emmi Kivelä

Tiimimme & esittelyt

Hevosten ja ratsastuksen parissa yli 20 vuotta ollut Saija on hevostenhoitaja, SRL:n hyväksymä harrasteohjaaja, Ratsastuksenohjaaja-opiskelija, MindRiders-Coach - sekä 6 lapsen äiti!

 

Saijan tunneilla mennään hyvä perusistunta ja apujen oikeanlainen käyttäminen sekä hevosen näkökulma edellä. Opetuksessa Saija pyrkii vastaamaan kysymykseen "Miksi ja miten tehdään kyseisiä harjoituksia?". Hyvän perusratsastuksen päälle on hyvä opetella lisää taitoja.

 

MindRiders-Coach koulutus on antanut työkaluja auttamaan erilaisia ratsastajia tunteiden ja mielen hallinnassa sekä pitää yllä luottamuksellinen, kannustava ilmapiiri, joka edistää uuden oppimista!

Saija Ilvonsalo

Helmi Honkanen

Tallimestari

Emmi Kivelä

Toimitusjohtaja

Ratsastuksenopettaja

Ratsuttaja

 

 

Saija Ilvonsalo,

SRL Harrasteohjaaja

Ratsastuksenohjaajaopiskelija,

MindRiders-Coach

Lisäksi uutena vahvistuksena

Ratsastuksenohjaajat:

 

Helena Rosti-Salo, "Heku"

ja

Annamari Kaukinen, "Ansku".

Heistä lisätietoa toistaiseksi FB ja IG:ssa.